Pohja on kuitenkin gluteeniton (ei kotimaisia viljoja), eikä siinä myöskään ole oikeaa juustoa. Juustona on Violifen pizzajuusto. Mikäli kaupasta ei löydy tuota pizzajuustoa, myös muut Violifen juustot on ok, etenkin jos niitä sekoittaa täytteen joukkoon tai laittaa jopa täytteen alle.
Pizzapohja (noin puoli pellillistä)
2 dl vettä1/2 pussia kuivahiivaa
2 rkl öljyä
0,5 tl suolaa
n. 2 dl Fin mix gluteenittomia jauhoja
1 dl karkeita riisijauhoja (tämän tilalle sopii myös muut jauhot, esim tattari)
1. Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi.
2. Lisää veteen kuivahiiva ja muut aineet, sekoita tasaiseksi.
3. Levitä lastalla/nuolijalla leivinpaperille (on löysää)
4. Anna kohota noin 15 minuuttia
5. Tee haarukalla reikiä pohjaan.
6. Lisää tomaattimurska ja haluamasi täytteet sekä juustoraaste.
7. Paista uunissa keskitasolla 225 asteessa noin 30 minuuttia.
Ja entä se maku? Hyvää on :)
Pohja näyttää melko normaalilta, ja maistuukin siltä. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti