Mansikka-raparperipiirakka
2 isoa vartta raparperiaiso kourallinen mansikoita
150 g maidotonta margariinia (esim. tummansininen Keiju tai Sunnuntain laktoositon leivontamarg.)
3 dl sokeria
1 dl soijajogurttia (vanilja)
6 dl vehnäjauhoja
1 dl kookosjauhoja
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
3 dl soijamaitoa
1. Kuori ja pilko raparperit pieniksi paloiksi
2. Halkaise mansikat 3-4 osaan
3. Vaahdota margariini ja sokeri, lisää sekaan jogurtti
4. Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää 3/4 raparpereista ja mansikoista
5. Sekoita kuivat aineet muutamassa erässä margariinivaahtoon soijamaidon kanssa, kääntele tasaiseksi
6. Laita uunivuoan (noin 28 x 28 cm) pohjalle leivinpaperi ja levitä taikina.
7. Painele loput mansikat ja raparperit taikinaan
8. Paista 200 asteessa 25-30 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti