torstai 27. helmikuuta 2020

Kakkuja!

Omien lasten allergiat ovat helpottaneet, mutta leipominen on edelleen rakas harrastus. Monille tutuille olen tehnyt pyynnöstä kakkuja erilaisiin tilaisuuksiin, ja usein kakut ovat olleet soveltuvia erikoisruokavalioihin. Perusreseptit täytteisiin ja kakkupohjiin löytyy jo tästä blogista, esim Peruskakkupohja ja -täyte ja porkkanakakkupohja 
Täytteenä on monesti ollut yksinkertainen yhdistelmä kasvikerma+tumma suklaa, tai mansikkamousse käyttämällä kasvivispiä, mansikoita ja Confettin vegaanista vaniljakreemijauhetta

Kaiketon suklaakakku. Gluteeniton ja vegaaninen kakkupohja, suklaatäyte, suklaakuorrute

Maidoton, munaton, gluteeniton Trolls-kakku. Kermana käytetty Surewhip, jota jämköitetty maidottomalla vaniljakreemijauheella ja värjätty elintarvikeväreillä


Vegaaninen ja gluteeniton kakku Baby shower -juhliin.

Kananmunaton kakku ristiäisiin. Marengit tehty aquafabasta.

Kaiketon porkkanakakku



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti