perjantai 3. helmikuuta 2017

Tuotekokeiluita ja löytöjä osa 1

Aina välillä tulee kokeiltuja uusia tuotteita, joista osa löytyy ihan tavallisita ruokakaupoista, osa vähän erikoisemmista kuten Punnitse & Säästä -liikkeestä tai Vegekaupasta.

Maidoton pesto ja kananmunaton ja soijaton majoneesi (mantelipohjainen)

Majoneesin sisällysluettelo. Ihan ok makuinen.

Maidoton (eli ilman parmesaania) pesto. On todella hyvää ruuanlaitossa! Löytyy myös punainen pesto samaa sarjaa.

Kaupoista ei ole löytynyt montaa "pikaruokaa", mitä voi vaan napata evääksi ja syödä. Ei tämä mikään terveystuote ole, mutta hyvinkin maukasta. Ja toimii myös ilman mukana olevaa kastiketta (sisältää soijaa).
Nyhtöpossun sisältö

Meidän perheen superlöytö paikallisesta citymarketista, ruispasta. Kun meille ei sovi vehnä, maissi eikä riisi, niin ollaan käytetty tattari-, härkäpapu- ja kikhernepastoja. Ihan ok nekin ovat, mutta nämä vie kyllä voiton niistä ihan sata-nolla. Gluteenittomiahan nämä eivät ole, mutta vehnäallergikolle sopivia.



Ruisnapit on aina ollut mun heikko kohta, joten tämä on ollut aika hyvä löytö. Vuohelan Herkun jälkkärinapit (onpa huono kuva, anteeksi siitä). Ai että maistui hyvältä jouluna kaurafraichen ja vegekaviaarin kanssa :) Täällä lisätietoa: https://www.vuohelanherkku.fi/tuotteet/jalkkarinappi



Toinen tuote, minkä kaupasta voi sellaisenaan ottaa mukaan, on tämä Hoviruoan uutuus, maidoton riisipuuro. Maistuu voimakkaasti kookokselta, mutta koostumus ja maku on hyvä.

Riisipuuron sisältö.

En ole mikään kahvin ystävä, mutta tämä on ihan hyvää :) Plantilla on tämän Latten lisäksi myös Mocha.

Kahvin sisällysluettelo.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti